Доставка на артикулите

Доставка и плащане за България

Доставката на поръчаните от Вас стоки се извършва в срок до 2 работни дни, след като получите потвърждение, че поръчката е обработена. Заплащането на поръчаните стоки се извършва в момента на получаването им от куриерската служба. Цената за доставката упомената в процеса на подаване на поръчката и за всички пратки, независимо от тяхното тегло и подлежи на промяна. Плащането на поръчаната стока се извършва при нейното получаване от куриера, който Ви я достави, или чрез предварително плащане чрез кредитна/дебитна карта с Moneybookers.

Закупените от Вас артикули, подготвени и изпратени от https://www.funt-shirt.com/ ще пътуват към Вас на преференциални цени на доставка с куриерите на Еконт Експрес (с включена 20% отстъпка). Ако решите самостоятелно да подготвите пратка без да се ангажирате с покупка от https://www.funt-shirt.com/ , Еконт Експрес ще Ви предостави 3% отстъпка за всяка пратка по която сте платец.
 

Анулиране на поръчка, замяна

В седемдневен срок, считано от деня, следващ датата на подписването на приемо-предавателния протокол, клиентът има право да върне закупената стока, без да дължи обезщетение, при следните условия:

  • Продуктите да бъдат с ненарушена цялост, без наранявания, одрасквания или външни повреди;
  • Да не са правени опити за поправяне на продуктите от неоторизирани лица;
  • Да не са на лице повреди, причинени от клиента поради невнимателно транспортиране, неправилна употреба или неспазване изискванията на производителя;
  • Транспортните разходи за връщането на стоката до централния офис на FUN T-shirt са за сметка на клиента.

Закупуването на стоката се доказва с представяне на оригиналния приемо-предавателен протокол и касова бележка, а за нейното връщане се изготвя допълнителен протокол, който се подписва от двете страни.

Потребителят има право на рекламация при:

  1. дефекти на стоката;
  2. несъответствие с обявения размер;

Ако имате въпроси, моля, свържете се с нас на тел: 0876 211 818 |от понеделник до петък от 11.00 до 19.00 или на e-mail: funtshirt@abv.bg

Уважаеми клиенти, FUN T-shirt следи за защитата на Вашите права съгласно Закона за защита на потребителите и за правилата за търговия.